Vakantiewoning Franse Ardennen

In het Franse departement Ardennen ligt op zo'n tweehonderd meter afstand van het grote meer "Lac des Vieilles-Forges" onze sfeervolle luxueuze 10-persoons vakantiewoning. De woning is gesitueerd aan de rand van het gelijknamig dorpje Vieille-Forge dat onlangs voorzien is van een natuurstenen bestrating en oude gietijzeren lantaarns, dat samen met de pas gerestaureerde wasplaats een middeleeuws karakter heeft.
De woning is in een mooie tuin gelegen van zo'n 1350 vierkante meter afgescheiden door hagen en het geheel bestaat uit een gazon omzoomd met bomen en struiken waardoor een maximale privacy is gewaarborgd.
Op de begane grond is aan de voorkant een comfortabele zithoek met een gezellige houtgestookte vuurhaard. Uiteraard is er ook een kleuren-tv met Dvd-speler en stereo-installatie met Cd-speler aanwezig. Bij deze zithoek is aan de zijkant op het zuiden een glazen serre uitgebouwd om de warmte van de voor- en najaarszon te kunnen opvangen. Bij deze serre bevindt zich ook een buitenterras.
Aan de achterkant is een prachtige eethoek gesitueerd, die door middel van een grote schuifpui toegang geeft tot een tweede buitenterras. Vanuit binnen in de woning heeft u daardoor een prachtig uitzicht over de achtertuin. Teakhouten tuinmeubels met een grote parasol en barbecue maken het geheel af.
Een aparte comfortabele keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur staat in open verbinding met de eethoek. Een vaatwasser ontbreekt niet. Ook is er een berging met een wasmachine en condensdroger. Verder is er nog een toiletruimte en een garage.
Vanuit de entree komt u op de verdieping waar vijf slaapkamers zijn met vier 2-persoons bedden en twee 1-persoons bedden voorzien van hoofdkussens en dekbedden. Ook is er een grote badkamer met een ligbad en een badkamermeubel met twee wastafels. Verder is er ook nog een tweede aparte toiletruimte.De woning is volledig ingericht voor tien personen, het ontbreekt u aan niets en in de garage staan de fietsen op u te wachten.
Meer informatie over de omgeving. Klik hier op Omgeving.
Voor fotoreportage klik hier op foto's.

Over ons

Vanuit een passie voor de Ardennen hebben wij, Bart en Diny, 26 jaar geleden onze eerste vakantiewoning aangekocht om zelf af en toe te kunnen genieten van de Ardense natuur en cultuur. Dank zij een groeiende belangstelling van de mensen om ons heen, hebben wij op dit moment een aanbod van twee vakantiewoningen op twee locaties in Frankrijk.

Contact

Vakantiewoningen Diny Buys
Oude Kerkstraat 4
3640 Kinrooi
Belgiƫ
tel.: vanuit NL 0032-89-703098
vanuit BE 089-703098
dinybuys@skynet.be
http://www.vakantiewoningen-dinybuys.be/

NATUURLIJK

NATUURLIJK
Met de auto er op uit en genieten van de prachtige omgeving waarin onze vakantiewoningen liggen.

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP